Monday, June 9, 2014

Akıllı Telefon Kılıfları

Akıllı telefon kılıfı henüz piyasada değil ancak çok kısa bir zaman sonra onuda çıkartacaklarına eminim. Özellikle telnoloji ilerleyip herkesin elinde bir telefon olunca bir pazar daha oluştu. Telefon kılıfı pazarı. Sadece herkesin telefonunun olmasından dolayı değil aksine telefonların artık çok pahalı olmasında kaynaklı herkes telefonunu koruma çabası içerisinde. Daha taksiti bitmeden telefonunu çizdirmek veya kırmak kim ister ki? Ayrıca piyasada olan bir üründe telefonların ön camlarını çiziklerden korumaya yardım eden ön koruyucular. Gerçekten de oldukça işe yarayan ve faydalı bir koruyucu.

Telefon kılıfları artık sadece telefonu korumaktan ziyade bayanlar ve erkekler içinde bir aksesuara dönüşmüş durumda. O kadar fazla çeşitte kılıf varki. Taşlarla süslenmiş olandan, cüzdan olarakta kullanabileceğiniz modellere. Bazı ünlü markalar bile bu işte para olduğu gördükten sonra kreasyonlarına telefon kılıflarınıda eklediler.

Aksesuarın dışında sadece koruma amaçlı telefon kılıfları oldukça pahalı ve kaba bir görünüşü var açıkcası. Özellikle telefonunuzu sudan da korumak istiyorsanız kılıfı taktığınızda telefonunuzun 3 katı büyüklüğünde bir cihazı ceplerinize tıkıştırmaya çalışırken bulabilirsiniz kendinizi. Bu kadar abartmadan telefonunuza yakışan bir kılıf mutlaka edinip telefonunuzu zararlardan korumanızı tavsiye ederim.

No comments:

Post a Comment