Monday, June 9, 2014

Fotoğraflarınızın Çıktısını Almak için En Ucuz ve Kaliteli Yol

Eskisi gibi fotoğraf makinelerimizi kullanmadığımız bu günlerde daha çok yüksek piksel ve çözünürlük oranına sahip telefonlarımızı tercih ediyoruz. Sürekli yanımızda fotoğraf makinesi taşıyamayacağımız için zaten cebimizde varolan ve her işi yapabildiğimiz bir cihazla fotoğraf çekmek hem daha kolay hemde güzel anları kaçırmamak için birebir. Telefonlarla çekilen fotoğrafları bilgisayarda tutmak yerine bastırmak artık tekrardan moda olmaya başladı. Aslında bu durumda birazda birçok elektronik mağazasının çok ekonomik fiyatlara sunduğu fotoğraf bastırma hizmetleride etkili.

Ufak bir taşınabilen harici belleğe veya SD kartlara attığımız fotoğrafları kimseye ihtiyaç duymadan kendimiz çıkartabiliyoruz. Tek yapmanız gereken önünüzdeki ekrandan bastırmak istediğiniz fotoğrafları, fotoğrafların boyutunu ve çerçevesini belirlemek. Bütün bunları belirledikten sonra önünüze gelen ekrandan bankamatik veya kredi kartlarınızla ödemesini yapabilirsiniz. Bu kadar ekonomik olmasının yanında tek bir sıkıntısı var bu işlemin o da çıktıları yani fotoğraflarınızı almak için 1-2 gün bekletiliyor olmanız. Aslında ilk çıktıklarında daha hızlı çalışan bu sistemler talebin artması ile biraz uzun süremeye başladı.

Basılan fotoğraflar bir görevli tarafından sizin için zarflanıp teslim noktasına bırakılıyor ve oradan kendiniz teslim alıyorsunuz. Hernekadar bekleme süresi uzunda olsa ekonomik olması sebebi ile vazgeçilmeyecek bir sistem.

No comments:

Post a Comment