Wednesday, September 10, 2014

Apple Watch ve Özellikleri

Apple dün yaptığı lansman ile yeni iphone 6 ve iphone 6 plus ile beraber aynı zamanda Apple Watch'ı tanıttı. Birçok işinin aklında eğer iphone'um varsa neden apple watch kullanayım sorusu gelmiyor değil. Bizde bu yüzden sizler için apple watch'ın hangi özelliklerle geleceğini listeledik. İşte çağın akıllı satti Apple Watch.

-Apple Watch, istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz birçok kadran seçeneğiyle gelir. Çoğu kadrana, saatçilikte komplikasyon olarak bilinen özel işlevler ekleyebilirsiniz. Kronometreler, borsa bilgileri ve güncel hava durumu bilgileri bunlardan sadece birkaçı. 

-Mesajları, çağrıları ve bildirimleri hem kolay hem de pratik bir şekilde görmek veya yanıtlamakla kalmayacak; gerçekten hissedeceksiniz de. Apple Watch ile iletişim, ekrandakileri okumanın bir adım ötesinde, gerçek bir bağ kurmaya dayalı.

-Apple Watch, iPhone ile birlikte çalışarak, küresel zaman standardını sürekli kontrol eder ve GPS uydularında görülebilecek bir hassasiyetle kendini ayarlar. Bir saat diliminden diğerine geçtiğinizde, Apple Watch otomatik olarak saat dilimini değiştirir. Hatta yaz saati uygulamasına da kendiliğinden geçer. Böylece siz asla saat ayarlamak zorunda kalmazsınız.

-Kusursuzca dakik bir saat. Hem programınıza bağlı kalıp hem de iletişim halinde kalmanıza, hatta yolu bulmanıza yardımcı olan bir aygıt. Aynı zamanda daha aktif ve daha fit olmanız için sürekli yapmanız gerekenleri düşünen bir sağlık ve fitness arkadaşı.

No comments:

Post a Comment