Monday, September 1, 2014

Wiki Ödüllü Fotoğraf Yarışmaları

Wiki bildiğiniz gibi web üzerindeki en büyük online ansiklopedi konumunda. Google bile arama sonuçlarının çoğunu wiki üzerinden yapmaya başladı. Google nasıl arama motoru olarak ilk akla gelen isim ise wiki de aynı şekilde aradığınız ne olursa olursa en detaylı bilgiyi bulabileceğiniz ve aynı zamanda size aradığınız konunun yanında onunla alakalı her türlü başlığıda sergileyerek sonuçlarınız arasında gösteren en faydalı kaynakların başında geliyor.

Wiki bu zamana kadar 158,257,616 edit yani düzenleme yapılan içerisinde 22,613,446 faydalı içerik barındıran devasa bir online ansiklopedi. Son zamanlarda kendi bünyesinde yaptığı yarışmalarla içerik oranını hatırı sayılır bir şekilde artırmayı başaran wiki bu yarışmalar dahilinde birçok kişiye aynı anda ödül dağıtıyor. Ödüllerin kimi zaman para, kimi zaman wiki üzerinde kendinize özel wiki destekli özel bir sayfa olduğu yarışmalarda kazan kazan teması üzerinde duruluyor. KEndisine özgün fotoğraflar kullanmak isteyen wiki aynı zaman dünya çapında milyonlarca fotoğrafçıyı fotoğraf yarışmalarında bir araya getiriyor ve bu sayede de yarışma bünyesinde yüklenen resimlerin tüm telif haklarını almış oluyor. 

Online yarışmalara meraklı iseniz wiki contest şeklinde google'da arama yaparak wiki'nin en güncel yarışmalarına ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment