Monday, September 8, 2014

Kendiniz veya firmanız için Uygulama Yaptırmak!

Eskiden firmalar reklamlarını sadece televizyon ve radyo gibi medya kanalları üzerinden yapabiliyorken sonradan internetin aktif olması ile beraber her firma, şirket veya kurum kendi web sitesini yaptırmaya başladı. 

Web siteleri sayesinde aynı anda binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşabilme ve ürünlerini yada kendisini tanıtma imkanı bulan firmalar daha sonra internetinde yayılması ve rakiplerinin artarak arama motorlarındaki sıralama kapma savaşları yüzünden yeni arayışlar içerisine girmeye başladı. 

Uygulama yani application mantığının çıkması ve akıllı tablet, bilgisayar ve telefonların piyasada inanılmaz bir hızla yayılması ile bu sefer kendi uygulamalarını veya ürün tanıtım oyunları yapılmaya başlandı. Tabiki bu tarz bir çağın başlandıcında yer almak ve etrafta çok fazla uygulama yokken kendi uygulamasına sahip olmak ise birçok kişi, firma ve şirket büyük bir avantaj oluşturdu. 

Şu an için hem apple hemde android olsun tamamen bir uygulama çöplüğüne dönüştü ve milyonlarca hatta milyarlarca uygulama ile kullanıcıların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramadı. Eğer bu günlerde kendiniz veya firmanız için bir uygulama yaptırmayı düşünüyorsanız reklamınızı iyi yapmanızı öneririz çünkü emekleriniz karşılığını vermeyebilir.

No comments:

Post a Comment