Friday, June 13, 2014

2014 Çanta Modelleri

Bu senenin çanta modelleri arasında yine ön sıralarda bavul çantalar yeralmaktadır. Ancak bu sene geçen seneye nazaran biraz daha bavul çanta modelininin boyutlarını küçültmüşler aslında iyide olmuş çünkü çok büyük çantalar özellikle boyu kısa bayanlarda hiçte hoş bir görüntü sergilmiyordu. Birde bavul çantanın kullanması hem çok kolay hemde oldukça zahmetli. Biryerden bir yere giderken eğer içerisine çok fazla eşya koyduysanız çanta içerisinde birşey ararsanız bulamamak en büyük sorunu.

Bunun yanında bavul çantalarda yine renkler içerisinde siyah yerini koruyor. Ayrıca 2014 modasında yine çok uzun saplı değil daha çok kol çantası modelleri sergileniyor. Yılan derisi görünümlü yapay derilerde çok moda. Siyahla kırmızı,yeşil ve uçuk pembe kombinasyonları çok kullanılmış bu yılki çanta modellerinde.

Tek renk tercih edildiğinde ise sarı, kırmızı ve mavi tonlarını görmekteyiz. Kış modelinde ise üstü yünden örülerek yapılmış veyahutta kumaş çantalar favori ayrıca bu tarz modellerin üzerinde fiyonk desenlileri oldukça sevimli duruyor. Üzerinde iri taşlar ve tokalar olan çok fazla çanta görememekle birlikte birkaç ünlü marka sadece bu tarz bir koleksiyon hazırlamışlar. Yine uzun askı tercih edilecekse genellikle zincir askılar tercih edilmiş bu yılın modasında.

No comments:

Post a Comment