Thursday, June 26, 2014

İPhone İçin Oyun Tavsiyeleri

DR Awesome Plus

Doktorculuk oynamak isteyenler veya herzaman için doktor olmak ve dünyayı kötü hastalıklardan kurtarmak isteyenler için güzel bir oyun. Salgın durumunda kontrol sizde ve yayılmasına izin vermeden bir anönce alacağınız önlemlerle virüsün önüne geçmek zorundasınız.

Cube Runner

Oyunda küplere dokunmadan yarışı bitirmeye çalışıyorsunuz. iPhone'unuzu sağa sola hareket ettirek kontrol ettiğiniz oyun denge ve yarışı aynı anda tatmak isteyenler için ideal. 

Spider: Hornet Smash

Hiç örümcek adam veya örümceğin ta kendisi olmak istedinizmi? O zaman hiç durmayın ve bu oyunu bir deneyin. Ağlar örerek çevrenizi genişletmeye ve aynı zamanda da sizin için tehdit oluşturan düşmanlardan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Real Racing GTi

İphone üzerinde oynanabilecek en güzel yarış oyunlarından birisi olan ve akıllı telefon ve tabletler çıktığından beri grafikleri ile herzaman ön planda olmuş Real Racing GTI ‘I denemeden diğer yarış oyunlarını oynamayın deriz!

MazeFinger Plus

Parmaklarınızla şimşekler çaktırmak istermiydiniz. Oyundaki amacınız gerektiği yerlerde ekrana dokunarak şimşekler yaratmak ve bu şekilde ilerlemek.

No comments:

Post a Comment