Thursday, June 26, 2014

Sanatçıların Kulis İstekleri

Samantha Fox

Özellikle 90 ve 2000’li yıllarda adını fazlası ile duyuran ve dönemin adı en çok geçen sanatçılarından olan dünyaca ünlü sanatçı Samantha Fox kulislerde garip isteklerde bulunanlardan. Fox’un akılalmaz özel istekleri arasında King Suit'te konaklama, 40 kasa soda, 20 kilo doğal süt bulunuyor.

Ajda Pekkan

Yılların deneyimi olmasına karşın eğer kuliste istediklerini bulamazsa çılgına dönen sanatçılardan biriside Ajda Pekkan. Herşeyin yerli yerinde ve olması gerektiği gibi olmasından bizzat kendisi emin olan ve ilgilenen Ajda kuliste Çin çayı, diyet bisküvi ve taze küçük salatalıklar bulundurulmasını istiyor.

Beyonce

Ünlü şarkıcı Beyonce’un istekleri ise kendisine sunulan içme suyunun 21 derece olması, tüm sahne ve yardımcı ekibin yüzde 100 pamuk kıyafet giymesi ve tuvalette kırmızı tuvalet kağıdı bulundurulması.

Bülent Ersoy

13 rakamının uğursuzluğuna inanan Bülent Ersoy ayın 13 ‘üne gelen hiçbir programa katılmıyor. Oturacağı koltuğa beyaz bir çarşaf serilmesini istiyor, sahne öncesi muz yemeyi, duaları ve nazar boncukları, ağzına kadar su dolu bir buz kovası ve kendi özel bornozunu istiyor.

No comments:

Post a Comment