Tuesday, June 24, 2014

Şık Giyinmenin Getirileri!

Diyet yapmadan vücudunuzu forma sokmanın ve günlük yemek alışkanlıklarınızda ve sosyal hayatınızda herhangi bir değişiklik yapmadan kilo vermenin tadını çıkartın. Nasılmı, işte size günlük hayatınızda da zaten uygulamanız gereken bazı basit formüller;

- Yemeklerinizi 20 dakika içinde tüketin. Çünkü yemeğe başladıktan 20 dakika sonra beyne doyma sinyali gider. Dolayısı ile 20 dakika içinde bitirdiğinizde kendinizi tok hissederek sofradan kalkarsınız.

- Yağ yakan hormonların çoğu gece uyurken faaliyete geçer. Gece 00:00 ve 02:00 arasında aktif olan bu hormonların işini iyi yapabilmesi için hem erken yatmaya özen gösterin hemde akşam yemeklerinde hafif ve midenizi zorlamayacak yiyecekler yiyerek belirli saatlerden sonra her türlü atıştırmadan kaçının.

- Canınız atıştırmalık çektiğinde sürekli sakız çiğneyin. Sakız tükrük saldılattığından sindirime yardımcı olur. Evinizde bolca sakız bulundurun ve abur cubur olarak sakızı kullanın.

- Alışkanlıklarınızı değiştirin. Yemekle beraber yediğiniz şeylerden yemeklerden sonra çayla veya film izlerken atıştırdığınız her şeyin saatini veya öğün içeriğini değiştirin.

Rutinlerinizde yapacağınız her türlü değişiklik sizi kilo vermeye 1 adım daha yaklaştırır.

No comments:

Post a Comment