Thursday, June 26, 2014

Yaz Tatili için Alternatif Fikirler

Tatil planlarını henüz yapmamış veya bazı sebeplerden dolayı yapamayacaklar için bazı farklı alternative öneriler hazırlamak istedik. İşe yeni başlayanların izinlerinin olmaması, yıllık izinlerin başka nedenlerden dolayı farklı sebeplerle kullanılmış olması, izin alsa dahi hastalık veya bakım gibi durumlardan dolayı şehirden zaten ayrılmayacak olanlar yani yaz boyunca sadece hafta sonlarını yaz tatili için kullanabilecekler hafta sonları denize yada havuzlara gidip serinlemek haricinde birçok farklı aktivite yapabilirler. 

Bulunduğunuz şehirdeki Trekking külüplerine üye olup hafta sonları doğa yürüyüşlerine katılıp yeni arkadaşlıklar edinebilir ve oksijenin tadını çıkartabilirsiniz. Bu tarz yürüyüş kulüpleri hemen hemen her şehirde bulunmakta ve farklı güzegahlara toplu halde yürüyüşler yapmaktadırlar.

Ayrıca eğerki fotoğraf çekmeyi seviyorsanız fotoğraf kulüplerine üye olup hafta sonları yapılan keşif ve fotoğraf çekim yürüyüşlerine katılarak hem yürüyüş yapmış olur hemde güzel fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. Bu tarz kulüplere katılmak için illaki profesyonel fotoğrafçı olmanız gerekmez. Sadece fotoğraf makineniz ile katılım gerçekleştirmeniz yeterlidir. 

Deniz ve havuzun yanında ücretsiz hafta sonu alternatifleri arıyanlar için bu ve bu tarz bütün doğa aktivitlerini kampçılık, tekneyle 2 gün toplu balık turları vb dahil olmak üzere bulup güzel bir yaz tatili geçirebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment