Thursday, June 19, 2014

En iyi ve ücretsiz iphone Oyunları

Adrenalin Pool lite

En çok tutulan bilardo oyunlarından biri olan Adrenalin Pool Lite gerçekçi grafikleri ile de bilardo sevenlerin oylarını almayı başarmış.

Touch Hockey

Çok eğlenceli, dokunmatik air masa hokeyi oyunu. İsterseniz tek isterseniz iki kişi oynayabiliyorsunuz. Vakit geçirmek için ideal!

Diamond Twister Lite

Aynı candy crush’ta olduğu gibi renkli en az 3 taşı aynı hizaya getirerek puan kazanıyorsunuz. Şeker yerine mücevherler uygulanmış.

Scoops

iPhone'unuzla elinizdeki külaha doğru gelen dondurma toplarını yakalayarak kendinize güzel bir dondurma yapmak istermisiniz. Serinleten ve canınızı dondurma isteten bir oyun.

Doodle Kart Lite

Mini arabalar kullandığınız bu kart yarış oyununda aynı zamanda silahlarla rakiplerinizi elemeye çalışıyorsunuz. Kontrolleri biraz zor olsada alıştıktan sonra gerçekten zevkli bir oyun.

iSlots

Kumarhanelerdeki tek kollu slot makinelerinin iPhone versiyonu sizlerle. Grafikler açısından en tatmin edici slot makinesi oyunlarından birisi diyebiliriz. Bol şans!

Dropship

Dropship ile uzay geminizi kullanarak düşmanlarınızı tek tek avlıyor ve her seferinde daha da zor düşmanlarla karşılaşıyorsunuz.

No comments:

Post a Comment