Tuesday, June 17, 2014

En iyi ve ücretsiz ipone oyunları!

iSniper 3D

iSniper keskin nişancılığınızı kullanarak verilen görevleri tamamladığınız ve gittikçe zorlaşan bir oyun. Tüm dünyada 12 milyon download sayısına ulaşmış 3D shooter tarzı bir savaş oyunu olan isniper 3D vakit geçirmek için birebir.

Zombie Farm

Zombie Farm'da da çiftlik işletiyorsunuz, ekip biçiyorsunuz fakat bu oyunu diğer bütün klasik tarla bahçe oyunlarından ayıran tek özellik aynı zamanda tarlanızı ve emek ettğiniz ürünlere ve size saldıran zombilerin varlığı. İş yükünüz çok ağır çoook! 

Cannon Challenge

Eskiden commodore 64 dönemlerinde bile herkesin favori oyunu olan Cannon Ball bu sefer Discovery Channel tarafından geliştirilerek cep telefonlarında ve tabletlerde oynanır hale getirilmiş. Top hızını ve açısını ayarlayıp arazi şartlarınıda hesaba katarak hedefinizi vurmaya çalışın.

Trace

Klasik grafik ve engellerle donatılmış ilerlemeli oyunlardan bıktı iseniz bu basit grafikli ve farklı arayüze sahip oyun kötü görünüşüne rağmen size hoş ve eğlenceli vakit geçirtebilir.


Bowling Lite

Bowling oynamayı seviyorsanız bu oyunu da çok seveceksiniz. 10 Pin Shuffle Lite, klasik bowling oyunundan her ne kadar farklı olsa da oynanış ve grafikler açısından bir telefon için yeterince tatmin edici bir oyun.

No comments:

Post a Comment