Monday, July 21, 2014

Çocuğunuz Oyuncu Olsun İster misiniz?

Sinema ve dizi sektörü tüm dünyada ve ülkemizde aldı başını gidiyor. Özellikle Amerikan yapımı dizilerin tüm dünyada büyük ilgi uyandırmasından sonra tüm dünyada bir dizi patlamasıdır gidiyor. Bu durum en çok oyuncuların, senaristlerin, Sinema – Televizyon mezunlarının ve diğer sektörle alakalı çalışanların işine yarıyor. Sırf bu yüzden ülkemizde de birçok kişi çocuklarına ufak yaşlarda televizyon ve kamera karşısı eğitimleri aldırmaya başladı bile. 

Eğer sizde çocuğunuzun ileride sinema dünyasına atılıp oyuncu olmasını istiyorsanız ve biraz olsun çocuğunuzda bir ışık görüyorsanız ona ufak yaşlardan eğitim aldırmaya başlayabilirsiniz. Bu eğitimler illaki onu oyunculuğa hazırlamak için değil aynı zamanda kişilik gelişiminde de büyük roller oynuyor. Küçük yaşlarda sorumluluk almayı öğrenen çocuklar bu eğitimleri hayatlarının devamı boyunca her türlü ikili ilişkilerinde veya ileride yapacakları iş doğrultusunda kendi avantajlarına kullanabiliyorlar.

Aslında gerçektende kötü bir yatırım değil çünkü ajansların hepsi yaptıkları mülakat ve testlerle hem dizilerde veya reklamlarda hem de filmlerde oynayabilecek çocuklar araştırıyorlar ve eski yıllara oranla bu arayış %200 büyüme göstermiş. Yani artık futbolcu çocuk yetiştirmek "out" Oyuncu çocuk yetiştirmek "in"

No comments:

Post a Comment