Friday, July 25, 2014

Pamuk Eller Cebe iPhone 6 Geliyor

iPhone 5’i uzun süre bekledikten sonra çıkar çıkmaz satın dünya çapındaki milyonlarca apple tutkunu kısa bir süre sonra çıkartılan 5C ve 5S modelleri ile hüsrana uğramıştı. Aslında apple’ın klasik bir taktiği olan bu durum iphone 4 tede yaşanmıştı. Şimdide sırada iPhone 6 var. Çok yakında çıkması beklenen iPhone 6’nın en büyük ve dikkat çekici özelliği ise daha ince ve daha büyük ekranlı olacak olması. Wall Street Journal’ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, firma 4.7 (11.9 cm) ve 5.5 (13.9 cm) inç ekrana sahip iki yeni iPhone için üretici ve tedarikçilerle 70-80 milyon adet arasında üretim için görüşmeler yapıyor.

Çinli kaynaklardan tarafından internette yayınlanan bir broşürde ise iPhone 6 ve iPhone Air’in 19 Eylül’de tanıtılacağı yer alıyor. Aynı broşürde ayrıca Amerika ve Kanada'da iPhone 6’nın 850 dolar, 5.5-inç ekranlı iPhone Air’in ise 1000 dolardan satışa sunulacağı yazılmış. 

Amerika ve Kanada için bile yüksek olan bu fiyatlar Türkiye’de gene vergisi ile beraber 2500 – 3000 TL leri bulacak gibi görünüyor. Ama sorun değil çünkü millet olarak telefona herzaman paramız vardır, yoksada bulunur elbet!

No comments:

Post a Comment