Thursday, July 31, 2014

Taharet Musluğundan Zengin Olmak!

Taharet musluğundan zengin olunacağı aklınıza gelirmiydi? Amerikalı ve Kanadalı Türk girişimciler yıllar önce farkettikleri ve hem Türkler hem de bütün müslümanların sıkıntısı haline geline gelen bu sorunu kendi ürettikleri bir portatif taharet musluğu lie çözerek zengin oldular. 

Amerika ve Kanada’da tuvaletlerde bulunmayan taharet musluğu onu kullanmaya alışmış ve sonradan buralara gelmiş göçmenler için büyük sıkıntı oluşturuyordu. Bütün bir klozetin Türkiye’den getirtilmesi ise hem gümrük ve kargo masrafları hemde kurulum açısından çok maliyetli oluyordu. Portatif ve her klozete uyum sağlayabilen portatif bir taharet musluğu icat etme fikri ise işte bu noktada gün ışığına çıktı. 

Bütün bir klozeti getirtmek yerine 70-80 dolarlık bir harcamayla kolayca herhangi bir tesisatçıya gerek duymadan monte edilebilen bu musluklar kısa sürede büyük ilgi gördü kendi reklamını yapmaya başladı. Hatta birçok apartman kendi bünyelerinde bütün dairelerine bu cihazlardan ekletti. Hem Amerika hem de Kanada da birçok kişi artık en büyük sıkıntılarını bu icatla beraber aşmış durumda.

No comments:

Post a Comment