Sunday, July 20, 2014

Çok Çalışmanın Zararları

Çok çalışmak ve biryerlere gelmeye çalışmak bir yere kadar tabiki güzel. Bu sayede kazancınızı artıyor, ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilir hale geliyor ve hatta üzerine ileriki ihtiyaçlarınız için para biriktirebilir, terfi alıp yükselebilir ve daha çok sorumluluğun altına girerek devamında daha da çok para kazanabilirsiniz fakat bütün bunların ardında kendinizden çok şey kaybettiğinizi de biliyormusunuz?

Araştırmalar normal çalışma saatleri haricinde ek iş yapan ve daha çok çalışan kişilerin bir süre sonra mutlaka isyan seviyesine geldiğini ve üzerindeki baskı, stres ve yorgunluğu etrafındakilerden ve özellikle eşinden-çocuklarından çıkarttıklarını göstermiş. Eğer bir geçim zorluğunuz yoksa ve sırf biraz daha birikim yapmak veya daha güzel bir evde yaşayıp daha kaliteli kıyafetler giyebilmek adına çok çalışıyorsanız kendinize yazık ediyor ve farkında olmadan hayatınızda depremler yaratmaya başlıyorsunuz. 

Bu durum ilk başlarda kazanç ve diğer getirilerin artışını hızlandırdığı için insanların hoşuna gitsede bir süre sonra bağımlılık haline geliyor ve belirli bir noktada da malesef artık beyin ve vücut bü yükü taşıyamadığında patlaması biraz ağır oluyor. Ailenizi daima mutlu ve sağlıklı tutmak ve ayrılıklar, kavgalar, stresler yaşamak istemiyorsanız ve geçim derdiniz yoksa tek bir işle yetinip kendinizi ve vücudunuzu zorlamamanız uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. Bilginize....

No comments:

Post a Comment