Friday, July 18, 2014

En Çok Görülen Rüyalar

Kovalanmak: Kovalanmak, yüzleşmekten korkulan bir durumu ifade eder ve nereye kaçarsa kaçsın onunla bir şekilde yüzleşmesi gerektiğini gösterir.

Diş düşmesi: En sık görülen rüyalardan birisi olan diş düşmesi veya kırılması özgüven kaybına uğranan bir durumu ve duyulan utancı temsil eder.

Uçurumdan Düşmek: Genelde tuvalet veya ağrı gibi durumlarda insanlar rüyalarında uçurumdan düşerek uyandıklarını belirtirler. Ayrıca kişinin üzerine biriken sorumluluktan bunaldığının göstergesidir.

Tuvalet bulamamak: Açıklama ihtiyacında olup dile getirilemeyen konuya işaret eder. Tuvalet kuyruğu varsa, kişi başkalarının ihtiyaçlarını kendisinden önde tutuyordur.

Sınava Hazırlıksız Girmek: Bir duruma veya olaya karşı tüm herşeyi ile hazırlanan kimsenin en küçük bir olasılık için bile endişelenmesini gösterir. Endişeye sebep olan başkaları değil, rüyayı görenin kendisidir. 

Uçmak Uzun zamandır yük olan durumlardan kişinin kurtularak kuş kadar özgürleştiğini gösterir. Bu bir sıkıntıda olabilir veya uzun süredir aynı kaldığı yerden daha yukarılara çıkacağının göstergesidir.

Bir yere geç kalmak: Kişi sorunları sürekli ertelediği ve başka uğraşlarla ilgilendiği için bu uğraşıların onu hiçbir yere taşımadığını ifade eder.





No comments:

Post a Comment